Svetujemo Vam da betonske izdelke (betonske montažne ograje, mize, stopnice in ostalo betonsko galanterijo)  zaščitimo s proizvodi Protectosil proizvajalca Evonik Resource Efficiency GmbH. Proizvodov za zaščito je več, s podjetjem Chemcolor Sevnica d.o.o., ki trži omenjene proizvode in skrbi za tehnično podporo. Uporabo Protectosil BHN svetujemo v kombinaciji z Protectosil SC concetrat in Protectosil Antigrafiti.


Protectosil BHN globinsko zaščiti betonsko površino pred vpijanjem vode saj se vpije v pore in kapilare, na površini pa tvori neviden vodo odbojen film. Zaradi slednjih učinkov je poleg betona dodatno korozijsko zaščitena tudi armatura, zatesnjene so razpoke manjše od 0,3mm, preprečuje posledice kislega dežja....


Protectosil SC concetrat in Protectosil Antigrafiti dodatno zaščitita betonsko površino zato je njihovo čiščenje lažje, rast alg in plesni pa otežen. Madeže povzročene z temnimi tekočinami, barve in ostalo nesnaga očistimo z lahkoto saj umazanija nima oprijema na podlago ki je brez zaščite zelo vpojna.

Dokumentacija:

  1. Tehnične informacije in opis proizvoda Protectosil® BHN (.pdf)
  2. Tehnične informacije in opis proizvoda Protectosil® SC CONCENTRATE (.pdf)

Več na strani proizvajalca: http://www.chemcolor.si/


Ostali vzorci

Betonske ograje je možno naročiti tudi v drugih obdelanih vzorcih. Slike izvedenih izdelkov objavimo v kratkem.

Lahko pa skupaj z ograjo pridobite še vidno hišno številko, ki je bila do sedaj vedno zakrita.

ograja5

Partner: Chemcolor

chemcolor

Najboljša zaščita betona Protectosil BHN in protectosil SC concentrat

Instagram

Sledite nam na Instagramu:

https://www.instagram.com/gp_kb_gradbenistvo/